PROEFLES

Bij ons zit je binnen no-time ZELF achter het stuur!

PROEFLES

Proefles

De proefles duurt 50 minuten voor €40,-

Ja je ziet het goed! Bij Flexdrive staat de leerling op nummer 1 met 110% aandacht voor onze leerlingen. Tijdens de proefles kijken we naar jouw instapniveau. Dit doen we door de basisvaardigheden, zoals sturen, gassen, remmen en eventueel schakelen te oefenen. Meestal doen we dit in een rustige omgeving zodat de spanning voor de kandidaat minder is en er optimaal uit de proefles gehaald kan worden. Na de proefles gaan we samen met jou bepalen hoe we het traject kunnen voortzetten. 

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies

Je krijgt vrijblijvend advies van een van onze ervaren rij-instructeurs. Na de proefles weet jij in ieder geval hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs in de pocket te hebben. Ook kan er gekeken worden welke van onze rijlespakketten het beste bij jou past en het voordeligst voor jou is. Verder bepaalt de rij-instructeur samen met jou hoelang je rij opleiding zal duren en binnen welke termijn het mogelijk is om je rijbewijs te halen. Ook kan er eventueel gekeken worden naar de mogelijkheden voor de betaling in termijnen. Wil je er nog rustig over nadenken? Uiteraard kan dat! Kortom je zit nergens aan vast en de proefles is dus ten alle tijden vrijblijvend.

Proefles aanvragen

Heb je faalangst?

Of is het je alle eerste keer achter het stuur?

Uiteraard ben je altijd bij Flexdrive in goede handen bij een van onze ervaren en faalangst getrainde instructeurs. Het gebied waar we de proefles doen zal dan ook een rustige omgeving zijn waar we met zo min mogelijk tot geen verkeer te maken zullen hebben. Wil je meer weten? Hier zijn de tips over faalaangst die gegeven worden door het CBR.

Ben je al een gevorderde bestuurder met rij-ervaring?

Met de juiste begeleiding ben je zo weer op het niveau waar je was. We helpen je zo snel mogelijk je papiertje op zak te krijgen zodat jij weer veilig, zeker en zélf de weg op kan.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen met heel veel plezier. Je kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 0628341552, via onze mail (info@rijschoolflexdrive.nl) of vul het contactformulier in zodat we je terug kunnen bellen. Tot snel bij FlexDrive!

Bij ons altijd

  • Vrijblijvend advies
  • Eerste kennismaking met de rij-instructeur
  • Goed gekwalificeerde instructeur
    Direct kostenindicatie

Wij werken aan je zelfvertrouwen

Chat openen
1
Hey, als je een vraag hebt. Stuur ons een Whatsapp bericht.