Leuk hè op de achterbank?

Rijles volgen

Bij ons zit je binnen no-time ZELF achter het stuur!

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Rijles volgen bij Flexdrive betekent veel flexibiliteit en uitstekende service. Wij vinden persoonlijke aandacht van de instructeur voor de leerling heel belangrijk. Daarbij hechten wij grote waarden aan het creeeren van een vertrouwensband tussen de leerling en de instructeur. Dat is namelijk een heel belangrijk punt om je rijbewijs te behalen en daarom zal je altijd een vaste instructeur hebben. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw voortgang volledig wordt bijgehouden. 

De leerling en instructeur bepalen samen hoeveel keer en hoeveel lesuren in de week gereden wordt. Hierdoor is bij rijschool flexDrive mogelijk om meerdere rijlessen per week te nemen om nog sneller je rijbewijs te halen! 

Onze missie: Op de meest Flexibel mogelijke manier hoge kwalitatieve rijlessen bieden tegen een zeer scherp tarief. Rijles volgen en rijbewijs halen moet namelijk voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn! Als je twijfels hebt, kun je altijd eerst een proefles nemen.

Proefles

Na de proefles

Na de proefles gaan we gericht te werk om ervoor te zorgen dat jij veilig en zelfstandig kan deelnemen aan het verkeer en natuurlijk je rijbewijs binnenhaalt. Over het algemeen doen we de rijlessen in bloklessen, dat is een dubbele rijles. Voor je vooruitgang is dat het beste, omdat je meer zal onthouden en je rijvaardigheden zal sneller vergroot worden. Wat uiteindelijk je ontwikkeling ten goede komt. Ook rijden we altijd in het gebied waar je gaat afrijden waardoor je zeer zeker je afrij gebied en de routes leert kennen.

Voor de zomer je rijbewijs halen?

Plan vandaag nog je proefles in

  • Vrijblijvend advies
  • Eerste kennismaking met de rij-instructeur
  • Goed gekwalificeerde instructeur
  • Direct kostenindicatie
Proefles

Proefles

De proefles duurt 50 minuten.  Bij Flexdrive staat de leerling op nummer 1 met 110% aandacht voor onze leerlingen. Tijdens de proefles kijken we naar jouw instapniveau. Dit doen we door de basisvaardigheden, zoals sturen, gassen, remmen en eventueel schakelen te oefenen. Meestal doen we dit in een rustige omgeving zodat de spanning voor de kandidaat minder is en er optimaal uit de proefles gehaald kan worden. Na de proefles gaan we samen met jou bepalen hoe we het traject kunnen voortzetten. 

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies

Je krijgt vrijblijvende advies van een van onze ervaren rij-instructeurs. Na de proefles weet jij in ieder geval hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs in de pocket te hebben. Ook kan er gekeken worden welke van onze rijlespakketten het beste bij jou past en het voordeligst voor jou is. Verder bepaalt de rij-instructeur samen met jou hoelang je rij opleiding zal duren en binnen welke termijn het mogelijk is om je rijbewijs te halen. Ook kan er eventueel gekeken worden naar de mogelijkheden voor de betaling in termijnen. Wil je er nog rustig over nadenken? Uiteraard kan dat! Kortom je zit nergens aan vast en de proefles is dus ten alle tijden gratis en vrijblijvend.

Heb je faalangst?

Uiteraard ben je altijd bij Flexdrive in goede handen bij een van onze ervaren en faalangst getrainde instructeurs. Het gebied waar we de proefles doen zal dan ook een rustige omgeving zijn waar we met zo min mogelijk tot geen verkeer te maken zullen hebben.

Gevorderde bestuurder?

Met de juiste begeleiding ben je zo weer op het niveau waar je was. We helpen je zo snel mogelijk je papiertje op zak te krijgen zodat jij weer veilig, zeker en zélf de weg op kan.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen met heel veel plezier. Je kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, via onze mail (info@rijschoolflexdrive.nl) of vul het contactformulier in zodat we je terug kunnen bellen. Tot snel bij FlexDrive!

Chat openen
1
Hey, als je een vraag hebt. Stuur ons een Whatsapp bericht.