Spoedcursus rijbewijs Dordrecht

Al in 10 dagen je rijbewijs bij Flexdrive Dordrecht!

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dat kan met de 10-daagse (we hebben meerdere spoedcursussen) spoedcursus van Flexdrive Dordrecht. Ideaal als je in je vakantie je rijbewijs wilt halen, voor je nieuwe baan een rijbewijs nodig hebt of om een andere reden in korte tijd op wilt voor je rijbewijs.

10-daagse spoedcursus in Dordrecht!

Tijdens deze unieke 10-daagse spoedcursus maak je vanaf je 1e rijles al kennis met de instructiewijzer en de instructieonderdelen die op het examen gevraagd kunnen worden. Om zo snel mogelijk op te kunnen, hoef je alleen maar de volgende 2 stappen te doorlopen:

  1. Spreek een proefles (van 50 min) af voor het juist advies.
  2. Haal tijdig je theoriecertificaat zodat je praktijk examen aan het einde van de cursus afgenomen kan worden.  

Hoe gaat een spoedcursus?

Om deel te nemen aan een spoedcursus is de proefles handig om te doen. We moeten de spoedcursus uiteraard afstemmen naar jouw mogelijkheden. Belangrijk ook is dat je je theorie al afgerond hebt anders kunnen we geen praktijkexamen doen. Doe je een spoedcursus met bijvoorbeeld 25 rijlessen binnen 10 dagen. Dan rijden we de 1e 9 dagen van de spoedcursus 24 rijlessen. Dus gemiddeld 2,5 les per dag. De 10e dag doe je dan het praktijkexamen. Voor het praktijkexamen wordt je thuis opgehaald en ga je eerst nog voorrijden. Tijdens de les vooraf wordt er een stukje examentraining gedaan, nemen we de knopjes en lampjes door en kijken we onder de motorkap. Wil je zien hoe het praktijkexamen gaat bekijk hieronder de link?

https://youtu.be/Ahu8P35BqkE
praktijkexamen dordrecht
Chat openen
1
Hey, als je een vraag hebt. Stuur ons een Whatsapp bericht.