Spoedcursus Rijbewijs Rotterdam

Al in 10 dagen je rijbewijs bij Flexdrive Rotterdam!

Rotterdam is een jonge moderne wereldstad, bekend om haar haven, die ook wel “gateway to Europe” wordt genoemd. Rotterdam centrum bruist van activiteiten, met veel winkels, hotels, theaters, concertzalen, bars, bruine kroegen enz.  Vele jongeren die Rotterdam centrum willen bewonderen, kunnen alleen met openbaar vervoer komen, omdat ze nog geen rijbewijs hebben. Uitgestapt op Rotterdam Centraal moeten ze nog het één en ander uitzoeken. Met de auto is het toch zo makkelijk! Je stapt erin en rijdt met je vrienden waar je maar naartoe wil! Maar je moet wel eerst je rijbewijs halen! 

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dat kan met de 10-daagse spoedcursus van Flexdrive Rotterdam (we hebben meerdere spoedcursussen). Ideaal als je in je vakantie je rijbewijs wilt halen, voor je nieuwe baan een rijbewijs nodig hebt of om een andere reden in korte tijd op wilt voor je rijbewijs.

10-daagse spoedcursus in Rotterdam!

Tijdens deze unieke 10-daagse spoedcursus maak je vanaf je 1e rijles al kennis met de instructiewijzer en de instructieonderdelen die op het examen gevraagd kunnen worden. Om zo snel mogelijk op te kunnen, hoef je alleen maar de volgende 2 stappen te doorlopen:

  1. Spreek een proefles (van 50 min) af voor het juiste advies.
  2. Haal tijdig je theoriecertificaat zodat je praktijk examen aan het einde van de cursus afgenomen kan worden.
Omgevallen pion tijdens training op speciaal parcours
Chat openen
1
Hey, als je een vraag hebt. Stuur ons een Whatsapp bericht.